Tak tento recept Vás rozhodně zahřeje! Za okny je stále zima a Vy byste si dali rádi chutnou polévku, která Vás ale zároveň zasytí? Pak je tento recept jako dělaný! Toskánská polévka s tortellinami Vám vydá za hlavní pokrm!
Reklama
Co budete potřebovat?
- 1 PL extra panenského olivového oleje
- 1 žlutou cibuli, nasekanou
- 0,5 kg italské klobásky
- 4 stroužky česneku, mletého
- 800 g drcených rajčat
- 4 šálky kuřecího vývaru
- 1 ČL sušeného chilli
- špetku soli
- čerstvě mletý černý pepř
- 2 balení sýrových tortellin
- 1 plechovku bílých fazolí, bez nálevu
- 150 g baby špenátu
- strouhaný parmezán, pro ozdobu
[hana-code-insert name=’google‘ /]Jak na to?
- Ve velkém hrnci si při střední teplotě zahřejte olej (máslo). Poté přidejte cibuli, kterou si osmažte dozlatava, cca 6 minut.
- Následně přidejte italskou klobásku a vařte, další 4 minuty.
- Poté přimíchejte česnek, drcená rajčata, kuřecí vývar, chilli, sůl a pepř.
- Přiveďte k varu.
- Potom přidejte tortellini, které vařte cca 20 minut.
- Na závěr přimíchejte bílé fazolky a špenát, takto povařte cca 1 minutu.
- Ozdobte parmazánem a podávejte.
Dobrou chuť přejeme!
Reklama