David Hampl
21 ledna, 2020

Žijeme v době, kdy je kolem nás spousta škodlivých látek, které mohou mít negativní vliv na naše zdraví. Ve většině případů tomu tak i je, proto je dobré se proti tomu chránit. Spoustu škodlivin do sebe dostáváme právě z potravy, která je mnohdy velmi nevhodně sestavená. Vzhledem k vysoké koncentraci všelijakých chemických dochucovadel atd. často dochází u člověka ke střevním potížím. Pokud se i vás tento střevní problém týká, je na čase proti tomu začít bojovat. Vyčistěte své tlusté střevo přirozeným způsobem, který opravdu funguje.

Tři běžné suroviny

Dnes jsme si pro vás připravili recept na účinnou šťávu ze tří běžných surovin, které jsou ovšem výjimečné v tom, že mají silné detoxikační vlastnosti. Perfektně vyčistí vaše tlusté střevo, a dokonce vám ukážou, co všechno jste v něm měli. Možná vás to pak donutí přehodnotit svou stravu. Na nic nečekejte a vyzkoušejte ji ještě dnes, protože právě teď je ten nejlepší čas.

Střeva jako skladiště

Střeva jsou hlavním místem, kde dochází k hromadění materiálů a zbytků z procesu trávení. Ne vždy se veškerá natrávená potrava dostane ze střeva pryč a mnohdy tam zůstane. Postupně začne hnít a rozkládat se, což může způsobit značné zdravotní problémy. Zde je několik složek, které vám pomohou vyčistit všechny škodlivé prvky z trávicího traktu.

Šťáva plná zdraví

Zázvor je chutná, zdravá surovina, která se již dlouho používá k léčbě onemocnění (nachlazení, nevolnost, artritida, migrény a vysoký krevní tlak). Dále to jsou citrony, které jsou plné vitaminu C a mají silné antioxidační vlastnosti. Citrony jsou také skvělým pomocníkem při zažívání. Jablka jsou nezbytná pro zdraví a optimální účinek na trávicí systém. Obsahují vlákninu, která ovlivňuje rychlost trávení potravy, vstřebávání živin a odpadních produktů hnutí přes tlustého střevo.

Pro přípravu šťávy si připravte: šálek teplé vody, čistou jablečnou šťávu, 2 lžičky čerstvé bio citronové šťávy, 1 lžičku zázvoru a půl lžičky mořské soli. Všechny suroviny smíchejte v nádobě a pijte jednu sklenici každé ráno před jídlem, dvě sklenice před a po večeři. Uvidíte, že se s vaším tělem začnou dít zázraky.

Sdílejte článek