Výborný recept na pravé italské těstoviny, které uspokojí i ty nejnáročnější gurmány! Famózní krémové špagety s cuketou a žampióny!

Chytla Vás mlsná, a tak máte chuť připravit si k večeři, či obědu něco opravdu chutného. Tyto famózní italské smetanové špagety s cuketou a houbami jsou skutečně podařené. Jde o zázračné spojení chutí, které Vám i Vašim nejbližším 100% vyčaruje úsměv na tváři.

Příprava tohoto pravého italského pokrmu je vskutku jednoduchá a rychlá. Celková příprava Vám zabere max. 20 minut. Spěcháte-li a přesto chcete Vaši společnost okouzlit, jsou tyto špagety vynikající volbou!

[hana-code-insert name=’google‘ /]Co budete potřebovat?

  • jeden velký balíček špaget
  • 1 velké balení čerstvých žampiónů
  • 2 větší cukety
  • 2/3 hrnečku hrášku
  • 2 stroužky česneku
  • 2 větvičky tymiánů
  • sůl a koření dle chuti
  • parmezán
  • 1/4 šálku smetany

Jak na to?

  1. Nejprve si připravte jeden velký hrnec se špagetami, žampióny, nakrájenou cuketou, hráškem, prolisovaným česnekem a tymiánem.
  2. Celou tuto směs poté zalijte 4 a 1/2 šálky vody a dochuťe solí a kořením dle Vaší chuti.
  3. Počkejte, než se voda začne vařit a poté teplotu snižte na tu nejmenší. Vaření by Vám mělo zabrat cca 8 až 10 minut, zkrátka dokud nebudou špagety al dente. Nezapomeňte vše důkladě promíchávat.
  4. [hana-code-insert name=’Dole‘ /]Nakonec si připravte mísu, ve které smíchejte smetanu a nastrouhaný parmezán. Výslednou směs poté přilijte do hrnce se špagetami, zamíchejte a můžete podávat.

Dobrou chuť přejeme!

Čtěte také: Kaštanový tunel připravíte bez pečení velice snadno. Když ho dala na stůl, je se po něm zaprášilo. Tohle si zamilujete!