Výborný rychlý recept, který zasytí i ty nejmlsnější jazýčky! Pokud nevíte, co k večeři, je tento recept pro Vás tou jasnou volbou!

Je jen úžasné, kolik jídel může být vyrobeno z takového užitečného produktu jako brambory. Budete potřebovat jednoduché přísady, trochu času a na stole budete mít úžasné jídlo – „Brambory pod kožich“.

Kuchař by neměl spěchat, takže kastrol měl dostatek času, aby protomitsya správně v troubě. Jen tehdy bude výsledek vynikající!

Co budete potřebovat?

  • 1 kg brambor
  • 100 g cibule
  • 700 g mletého masa
  • 200 g rajčat
  • 200 g tvrdého sýra
  • 200 g majonézy
  • 1/4 ČL soli
  • 1/4 ČL pepře

[hana-code-insert name=’google‘ /]Jak na to?

  1. Připravte si vše, co potřebujete pro pečení brambor v troubě.
  2. Vyložte si plech pečícím papírem, nebo ho vymažte máslem.
  3. Oloupejte si brambory a cibuli. Vše poté nakrájejte na plátky, promíchejte s domácí majonézou, okořeňte a vyložte první vrstvu na plech.
  4. Druhá vrstva je mleté maso. Nejprve si maso okořeňte, osmažte a poté ho rovnoměrně rozložte na plech jako druhou vrstvu.
  5. Na masovou vrstvu aplikujte lehkou vrstvu majonézy, pak nakrájená rajčata na plátky.
  6. Nejslavnější vrstvu pak tvoří opět brambory a majonéza.
  7. Pečte v předem vyhřáté troubě na 180 stupňů cca 40 minut.
  8. 10 minut před koncem vyjměte plech z trouby a přidejte strouhaný sýr.

Dobrou chuť přejeme!

Čtěte také: Opravdu jednoduchý tvarohový koláč s mákem. VŠICHNI po vás budou chtít po ochutnání recept, lepší jste nejedli!