Je jen úžasné, kolik jídel může být vyrobeno z takového užitečného produktu jako brambory. Budete potřebovat jednoduché přísady, trochu času a na stole budete mít úžasné jídlo – „Brambory pod kožich“.
Kuchař by neměl spěchat, takže kastrol měl dostatek času, aby protomitsya správně v troubě. Jen tehdy bude výsledek vynikající!
Co budete potřebovat?
- 1 kg brambor
- 100 g cibule
- 700 g mletého masa
- 200 g rajčat
- 200 g tvrdého sýra
- 200 g majonézy
- 1/4 ČL soli
- 1/4 ČL pepře
[hana-code-insert name=’google‘ /]Jak na to?
- Připravte si vše, co potřebujete pro pečení brambor v troubě.
- Vyložte si plech pečícím papírem, nebo ho vymažte máslem.
- Oloupejte si brambory a cibuli. Vše poté nakrájejte na plátky, promíchejte s domácí majonézou, okořeňte a vyložte první vrstvu na plech.
- Druhá vrstva je mleté maso. Nejprve si maso okořeňte, osmažte a poté ho rovnoměrně rozložte na plech jako druhou vrstvu.
- Na masovou vrstvu aplikujte lehkou vrstvu majonézy, pak nakrájená rajčata na plátky.
- Nejslavnější vrstvu pak tvoří opět brambory a majonéza.
- Pečte v předem vyhřáté troubě na 180 stupňů cca 40 minut.
- 10 minut před koncem vyjměte plech z trouby a přidejte strouhaný sýr.
Dobrou chuť přejeme!