Výborný tip na rychlou, jednoduchou a vskutku chutnou večeři! Zapékané vepřové s rajčaty a sýrem je zkrátka chuťovka!

Vepřové maso v tomto receptu volíme zejména proto, že nám zachová šťavnost. Co více, masíčko nám pustí chutnou šťávu, která je výborná i sama o sobě, jenom s chlebem. Garantujeme Vám, že přípravou tohoto jídla nic nezkazíte, ba naopak potěšíte chuťové buňky celé Vaší rodiny!

Co budete potřebovat?

  • 500 g vepřového masa
  • 250 g tvrdého sýra
  • 100 g žampiónů
  • 2 rajčata
  • majonézu dle chuti
  • sůl a pepř dle chuti

Jak na to?

  1. Nejprve si nakrájejte vepřové maso na plátky a očistěte ho.
  2. Základem všeho je maso dobře vyklepat a okořenit.
  3. Pekáč si nezapomeňte potřít rostlinným olejem, než na něj maso vyskládáte.
  4. Dále si nařežte rajčata na plátky a nastrouhejte tvrdý sýr.
  5. Rajčata poté poskládejte na vrch masa a vše zasypte trvdým nastrouhaným sýrem.
  6. Úplně nakonec přidejte nakrájené žampióny, které potřete trochou majónezy.
  7. Doporučujeme ještě jednou posolit a zasypat sýrem.
  8. Péct byste měli v předem vyhřáté troubě na 200 stupňů cca 25 minut.

Přejeme dobrou chuť!

Čtěte také: Můžou prášky na hubnutí opravdu pomoct? Pokud ano, které to jsou, a jakým se raději vyhnout?