Vynikající plněné papriky s jemnou pomazánkou. Tuto kombinaci si hned zamilujete.

 

 

Tento recept je opravdu jednoduchý a rychlý. Takže se Vám může hodit, když budete mít nečekanou návštěvu.
Nebo je můžete připravit v horkých dnech k večeři. Jsou skvělé a dobře vypadají.
Je dobré si papriky připravit pár hodin předem, jelikož je dobré je nechat chvíli odležet. Mají pak lepší chuť.

Čtěte také: Chcete mít doma vždy dokonale naklizeno? Dejte na rady nejzkušenějších. Tato profesionální uklízečka odhalila své triky, jak zajistit vždy dokonalou čistotu sporáku a trouby. Co říká?

Co budete potřebovat
250g másla
200 g smetanového sýra
250 g šunka
4 vejce
1 lžíce hořčice
sůl, pepř ( podle chuti )
12 paprik

Postup
1. Máslo se sýrem rozmixujte a přidejte nakrájený salám. Vejce je dobré nastrouhat poté stačí dochutit solí, pepřem a hořčicí. Můžete přidat 1-2 papriky nakrájené na malé kostičky.

2. Směsí plníme jednotlivé papriky a dáme na pár hodin do lednice. Vychlazené a odpočaté mají lepší chuť.

Tip Doporučujeme klasické máslo, jelikož margarín není vhodný, protože je až moc měkký.