Zapište si tento recept, než bude smazán. Tento starý návod dokáže zničit každou nemoc, chřipku i nachlazení

Trápí vás nějaká nemoc a nevíte už, co s tím máte dělat? Lékař vám není schopný nic kloudného říci a vy se cítíte bezradní? Nechcete už brát žádná farmaceutika, ale rádi byste spíše vyzkoušeli něco přirozenějšího? Máme skvělou možnost vyzkoušet recept na léčivý zázrak, jenž si dokáže poradit téměř s každou nemocí. Možná to zní až neuvěřitelně, ale opravdu to funguje. Tisíce spokojených lidí po celém světě to potvrzují. Pojďte patřit mezi ně a přesvědčte se o zázračných účincích borůvek.

Na zdraví a hubnutí

Borůvky zvláčňují pokožku, a dokonce předcházejí rakovině a pomáhají s posílením imunity. Jsou plné antioxidantů, kterých mají více než kterékoliv jiné ovoce nebo zelenina. Jsou skvělé na zrak a pomáhají se srdcem. Snižují hladinu cukru v krvi a rozpouští tuk kolem žaludku, čímž pomáhají proti zácpě.

Jsou modré, protože obsahují pigment modré barvy. Sklenice syrových borůvek obsahuje asi 4 g vlákniny. Rozpustná vláknina, která se nachází v borůvkách může absorbovat 11 až 16násobně vyšší vlastní hmotnost vody, čímž podstatně urychlují metabolismus.

Čtěte také: Po smrti manželky zasadil 6 tisíc dubů a vytvořil malý les: O 15 let později se zjistilo, proč to vlastně udělal – z toho jde mráz po zádech!

Bojují proti virům

Borůvky mají velké množství manganu, který hraje důležitou roli ve vývoji kostí. Často se také používají jako koření v indické a evropské kuchyni. Ve starověkém Řecku se používaly jako lék a jejich zdravotní přínosy jsou známy dnes. Jednou z nejužitečnějších složek je 4terpinenen, jenž přispívá ke snížení hladiny kyseliny močové, zlepšuje trávicí systém a snižuje riziko výskytu virů. Mají tedy úžasný vliv na naše zdraví.

Potřebné ingredience

Nyní se podíváme na recept, který je ve skutečnosti typem borůvkového vína. Na jeho přípravu budete potřebovat následující ingredience: 0,5 kg čerstvých borůvek, 0,5 kg lesních jahod., 1 litr dobrého místního červeného vína, 0,5 l silných domácích lihovin, 3 lžíce medu a 3 lžíce cukru.

Návod a užívání

Umyjte borůvky a jahody a dejte je do velké nádoby. Zalijte je vínem tak, aby byly úplně ponořené. Nechte je takto stát v lednici po dobu 48 hodin a poté přidejte ostatní ingredience. Dobře vše promíchejte a počkejte, až se cukr rozpustí. Směs bude hotová za 7 dní a potom ji budete moci používat.

Ideálním použitím jsou 4 lžíce ráno a večer. Borůvky před polknutím vždy pořádně prožvýkejte. Užívejte 3 dny po sobě a pak 2 dny pauza, a tak stále dokola. Brzy sami zjistíte, že je to lepší než polykání farmaceutik.