David Hampl
9 prosince, 2018

Na ryby se v našem jídelníčku často zapomíná. Výsledkem je to, že jich jíme podstatně méně, než bychom jich měli jíst. Jak z tohoto problému ven? Je třeba změnit stravovací návyky. Někteří lidé to sice udělali, ale výběr jejich rybích pokrmů je stále celkem omezený a do jídelníčku zařazují jenom lososa, nebo pstruha. Obě dva problémy se budeme společně snažit napravit. A to tak, že se podíváme na zajímavý recept, kterým je sleď s medem. Nejenom, že jde o méně tradiční rybu, ale i recept ukazuje, že není úplně standardní. Podívejte se s námi na to, jak vše vypadá a přesvědčte se o tom, že vám samozřejmě i zachutná.

Proč zrovna sleď s medem?

Jelikož se jedná o celkem netradiční recept, který zároveň umí ukázat, jak je zajímavý. Chuti se nebojte, jelikož ta je dokonalá. Stejně tak se nebojte ani této ryby. Je sice méně známá, ale to neznamená, že by byla špatná. Právě naopak. Říci musíme, že je velmi dobrá a chutná. Navíc je pro lidské tělo i zdravá, což přináší další důvod, proč by se na ni nemělo zapomínat. Opomenout nelze také to, že je dobře k dostání. A to i v čerstvé podobě.

Co si připravit?

Když se mluví o přípravě ryb, tak je to nejčastěji v souvislosti s tím, že by měla být co nejjednodušší. A i toto v danou chvíli samozřejmě dokážeme dodržet. Když se podíváme na seznam surovin, tak je jich jenom pár a jsou navíc snadno dostupné. Když bude připravován sleď s medem, budete potřebovat:

Pokračování článku na další stránce
Sdílejte článek