Rodiče Lucky Vondráčkové slaví 45 let manželství! Lucka na počest sdílela snímky ze svatby! Foto uvnitř článku!

V českém showbyznysu najdeme spoustu příkladů krátkých a neúspěšných manželství. Také existují šťastné výjimky, které dokazují, že láska a oddanost mohou vydržet celý život. Jedním z těchto inspirativních příběhů jsou rodiče herečky a zpěvačky Lucie Vondráčkové. Jiří Vondráček a Hana Sorrosová, kteří právě oslavili ohromujících 45 let manželství.

Reklama

Osudové setkání v 70. letech

Jiří Vondráček, skladatel, muzikant a režisér, a Hana Sorrosová, textařka a překladatelka, se poprvé potkali v 70. letech minulého století. Jiří se do Hanky, jejíž otec pocházel z Ekvádoru, okamžitě zamiloval. V roce 1979 si řekli své „ano“ nejprve na radnici v Chrudimi a poté i v kostele ve Slatiňanech.

Reklama
Facebook Lucie Vondráčková

Svatba plná hudby a jídla

Na kůru jim při obřadu zpívala skupina Marsyas, se kterou Jiří tehdy hrál na kytaru a zpíval. Svatební hostina byla opravdu bohatá. Peklo se sele, paní Komínková smažila stovku řízků a Jiří a Hanka si pochutnávali na plném kufru vína, který přivezli z moravské šňůry. Mezi hosty nechyběli jen rodinní příslušníci, ale také Jiřího kamarádi muzikanti a spolužáci z DAMU.

Rodinné štěstí a potomci

Už za půl roku po svatbě se Jiřímu a Hance narodila dcera Lucie a o pět let později přišel na svět syn David. Ten se dnes živí jako profesionální hráč pokeru. Lucie Vondráčková, známá především ze seriálu Ulice a taneční soutěže StarDance, sdílela na sociálních sítích dojemné fotografie ze svatebního dne svých rodičů.

Reklama

Dojemné svatební tradice

Na jednom ze snímků je vidět, jak ženich Jiří dostal po obřadu od své nevěsty na krk pověstný koňský chomout. Tato tradice byla v minulosti při svatbách běžná, dnes už se ale naštěstí nepoužívá. Přesto oba novomanželé zářili štěstím a láskou.

Podobnost matky a dcery

Mnoho fanoušků Lucie Vondráčkové si také všimlo, že mladičká Hana Sorrosová, které bylo v době svatby pouhých 20 let, je své dceři Lucii velice nápadně podobná. „Nerada srovnávám, ale vidím velkou podobu s maminkou. Jste celá ona,“ psali nadšení komentující.

Facebook Lucie Vondráčková

Překvapivé odhalení

Další pozorní diváci navíc odhalili, že Lucie se svatby svých rodičů vlastně už účastnila, i když jen v bříšku – nevěsta Hana byla totiž v době obřadu těhotná a Lucie se narodila pouhých pět měsíců a dva dny po svatbě.

Láska, která přetrvává

Příběh Jiřího Vondráčka a Hany Sorrosové je krásným důkazem, že i v dnešní uspěchané době je možné najít opravdovou a trvalou lásku. Po 45 letech manželství stále zářící štěstí a vzájemná podpora této dvojice inspirují nejen jejich dceru Lucii, ale také všechny, kdo hledají vzor pro vlastní vztahy.

Odkaz na další generace

Vondráčkovi tak nejen vytvořili nádherné manželství, ale také předali své hodnoty další generaci. Syn David se vydal vlastní cestou jako profesionální hráč pokeru, zatímco Lucie následovala umělecké stopy svých rodičů a stala se úspěšnou herečkou a zpěvačkou. Rodinné dědictví tak pokračuje i v dalších generacích.

Výjimečné výročí v českém showbyznysu

Safírová svatba Jiřího a Hany Vondráčkových je opravdu mimořádným úspěchem. Zvláště v prostředí českého showbyznysu, kde manželství často nevydrží ani rok. Tento příběh lásky a oddanosti je nejen inspirativní, ale také důkazem, že s úctou, respektem a opravdovým citem je možné vybudovat vztah, který překoná všechny výzvy a vydrží celý život.

Zdroj: Blesk.cz

Reklama