Tato matka se dokonce chlubí, že má doma erotickou pomůcku a aktivně ji používá, když je u toho její potomek. Že to není možné? Ale ano.

Na světě se děje spousta zajímavých věcí, o kterých nemáme ani páru. V současné době, kdy svět pohlcuje coronavirová krize, je každá dobrá zpráva balzámem pro naši duši. A právě tento příběh je v dnešní době vánkem čerstvého vzduchu, který nás může potěšit a pozitivně naladit. Jedna maminka se rozhodla léčit své dítě poněkud netradičním způsobem. Odstraňuje tím tak všechny zábrany a mnoho lidí ji za to kritizuje. Ano, možná jde o poněkud kontroverzní řešení, nicméně pomáhá-li to děťátku, tak by nemělo nikomu vadit. A co při léčení používá? Klasický vibrátor, jež slouží jako erotická pomůcka.

Žena šokuje svět

Pomocí netradiční metody šokuje maminka celý svět. Používáním erotické pomůcky pomáhá svému dítěti s problémy, které má s hrudníkem. Mnoho lidí začalo tento čin kritizovat, nicméně se našlo spoustu lidí, kteří mladou maminku podpořili. Možná jde o klasicky babiččin trik z každodenního života. Každopádně použití této sexuální hračky inspirovalo celou řadu rodičů.

Vibrátorem proti bolesti

K tomu, aby žena zmírnila bolest hrudníku jejího dítě, používá vibrátor. Stačí jen přiložit vibrátor na záda dítěte a příznaky nemoci se začnou zlepšovat. Žena tento léčebný nápad začala sdílet na internetu, což mnoho lidí ocenilo. Metodu již několikrát vyzkoušela a vždy se setkala s úspěchem. Tento proces považuje za účinný a používá ho vždy, když se objeví příznaky chřipky nebo nachlazení.

Čtěte také: Milujete tu kyselou chuť citrusů? Máme pro Vás skvělý recept na limetkové řezy se zakysanou smetanou a tvarohem. Této kombinaci nelze odolat.

Výsledky mluví za vše

Žena vychází ze zkušeností, které má od lékařů a terapeutů. Mnoho z nich totiž používá pro léčbu dýchacích potíží jemné vibrace, čímž dojde k uvolnění hlenu, který se v hrudníku hromadí. Rozhodla se tedy, že doma vyzkouší metodu s vibrátorem a zjistila, že tato metoda opravdu pomáhá dítě snadněji dýchat. Existují, že používání této pomůcky není u malých dětí vhodné, nicméně výsledky mluví za všechno.