I Vy se chystáte během víkendu vařit jahodový džem? Proč ne, vždyť nyní je vaří všichni. Sezóna sladkých červených bobulí se nepochybně rozběhla, jenže proč opakovat vždy ty zažité způsoby? I jahodový džem se dá připravit jinak.
[hana-code-insert name=’google‘ /]Přinášíme Vám proto těchto 5 famózních receptů!
Bylinkovo-jahodový džem
Nic se k jahodám nehodí více, než svěží letní bylinky. Použití máty, bazalky a citronů udělá z Vašeho džemu pochoutku, na jakou nikdy nezapomenete!
Celý recept najdete ZDE
Jahodový džem s růžemi
Růže mají nádhernou vůni a pokud jste ještě nezkoušeli ochutnávat jahody s lupínky růží, pak jste udělali velkou chybu. Napravit ji ale můžete právě teď!
Celý recept najdete ZDE
[hana-code-insert name=’google‘ /]Kořeněný jahodový džem
Koření jsou základem života a tak se ptáme, proč si z takového afrodisiaka, jako jsou jahody neudělat ještě více? Přidejte aromatickou skořici a anýz a o romantiku máte postaráno.
Celý recept najdete ZDE
Jahodový džem s vodkou
Vodka je něco, co se na první pohled hodí ke všemu více, než k jahodovému džemu. Opak je pravdou, protože džem nikdy nechutnal lépe, než s tímto kalíškem čistého alkoholu.
Celý recept najdete ZDE
[hana-code-insert name=’Dole‘ /]Připadá Vám to celé jako ohromný ohňostroj chutí? I má proč. Tyto chuťovky jsou opravdu jen pro gurmány, kteří vědí ocenit dobrou kuchyni a nebojí se experimentovat. Stanete se jedním z nich i Vy?
Hodně štěstí a dobrou chuť!