Milujete džemy a marmelády? Pak jste tu dobře. Přináším Vám tipy a recepty na 4 nejlepší, gurmánské jahodové džemy!

I Vy se chystáte během víkendu vařit jahodový džem? Proč ne, vždyť nyní je vaří všichni. Sezóna sladkých červených bobulí se nepochybně rozběhla, jenže proč opakovat vždy ty zažité způsoby? I jahodový džem se dá připravit jinak.

[hana-code-insert name=’google‘ /]Přinášíme Vám proto těchto 5 famózních receptů!

Bylinkovo-jahodový džem

Nic se k jahodám nehodí více, než svěží letní bylinky. Použití máty, bazalky a citronů udělá z Vašeho džemu pochoutku, na jakou nikdy nezapomenete!

Čtěte také: Recept na nejměkčí, nejjemnější a nejlepší rohlíčky na světě. Tohle těsto je neskutečně báječné, v puse se jenom rozplývá

Celý recept najdete ZDE

Jahodový džem s růžemi

Růže mají nádhernou vůni a pokud jste ještě nezkoušeli ochutnávat jahody s lupínky růží, pak jste udělali velkou chybu. Napravit ji ale můžete právě teď!

Celý recept najdete ZDE

[hana-code-insert name=’google‘ /]Kořeněný jahodový džem

Koření jsou základem života a tak se ptáme, proč si z takového afrodisiaka, jako jsou jahody neudělat ještě více? Přidejte aromatickou skořici a anýz a o romantiku máte postaráno.

Celý recept najdete ZDE

Jahodový džem s vodkou

Vodka je něco, co se na první pohled hodí ke všemu více, než k jahodovému džemu. Opak je pravdou, protože džem nikdy nechutnal lépe, než s tímto kalíškem čistého alkoholu.

Celý recept najdete ZDE

[hana-code-insert name=’Dole‘ /]Připadá Vám to celé jako ohromný ohňostroj chutí? I má proč. Tyto chuťovky jsou opravdu jen pro gurmány, kteří vědí ocenit dobrou kuchyni a nebojí se experimentovat. Stanete se jedním z nich i Vy?

Hodně štěstí a dobrou chuť!