Recept na úžasný banánový pudink, který musíte zkusit!

V mnoha amerických filmech a seriálech můžete vidět postavy, jak si dávají banánový pudink. Možná vám to přijde podivné, ale měli byste ho alespoň jednou v životě ochutnat. Chutná totiž naprosto dokonale a pochutnají si na něm dospělí i děti. Vyzkoušejte tento jedinečný a vynikající recept, který pochází přímo ze Spojených států. Pochutnáte si na něm stejně jako Američané.

Co budete potřebovat?

Na domácí pudink nepotřebujete nic záhadného. Všechny ingredience najdete v obchodě během celého roku. Proto si ho můžete připravit v létě i v zimě. Stačí, když budete postupovat krok za krokem podle dnešního receptu. Získáte něco vynikajícího a také celkem zdravého. Na výrobu tohoto netradičního dezertu potřebujete:

  • sušenky – 2 balíčky,
  • kondenzované mléko – 2 šálky,
  • instantní vanilkový pudink – 1 sáček,
  • smetanový sýr (o pokojové teplotě) – 1 balení,
  • zmrazená šlehaná poleva – 1 balení,
  • střední banány – 6-8 ks.
Shutterstock

Pracovní postup

Do velké nádobě nalijte mléko a nasypte pudinkový prášek. Použijte elektrický ruční mixér a míchejte při nízké rychlosti. Obě suroviny se musí dokonale spojit. Trvat to bude asi 2 minuty. V jiné míse smíchejte smetanový sýr a kondenzované mléko. Vyšlehejte suroviny na střední rychlost. Nesmí tam být žádné hrudky, takže šlehejte, dokud nebude směs hladká. Jemně přidejte zmrazenou šlehanou polevu pomocí gumové stěrky a promíchejte, dokud se vše nespojí.

Čtěte také: Sendviče s mletým masem jsou zajímavou pochoutkou k večeři

Shutterstock

Nakonec přidejte pudinkovou směs a jemně míchejte, dokud se nepropojí s druhou směsí. Na dno zapékací formy vyskládejte sušenky. Na sušenky naskládejte rovnoměrně kolečka banánů. Potom je potřete šlehačkou a zarovnejte gumovou stěrkou. Nakonec vyskládejte druhou vrstvu sušenek. Všechno zakryjte potravinářskou fólií a vložte do lednice minimálně na 3 hodiny. Ideálně nechte dezert vychladit přes noc. Další den si můžete vychutnat vynikající pudink.

Zdroj: recipes.arbweb.info