Co uvařit z kuřecího srdce? Stojí pár korun a připravíte ho hned, ale celá rodina si pošmákne. Nebudete věřit jak moc dobré je!

Mnoho lidí se vnitřností ve svém jídelníčku obává. Je to ale zbytečné, jelikož musíme říci, že se jedná o celkem zajímavé zpestření jak po chuťové stránce, tak i pokud jde o celkovou zajímavost jídel. Nutno také dodat, že obliba daných jídel stupá, což jasně dokládají třeba i jídelní lístky v mnohých restauracích. Do nich ale nemusíte chodit, jelikož si můžete některé z pochoutek připravit i doma. Dnes se podíváme na recept, kterým jsou kuřecí srdce pečené v troubě.

Nejde o nic neobvyklého

Že se vnitřnosti používají zcela běžně, to není nic neobvyklého. Stačí se podívat na běžné drůbeží droby, ze kterých se vaří polévka. Pokud jde o další příklad, tak nelze zapomenout ani na populární ledvinky, stejně jako na játra. A tak ani kuřecí srdce pečené v troubě nejsou výjimečné. Samozřejmostí je, že je dokážete nakoupit celkem jednoduše, a to navíc za velmi příznivou cenu. Rozhodně jasný klad a důvod, proč se touto cestou vydat.

Co budete potřebovat?

Tento recept vám ukáže, že kuřecí srdce pečené v troubě jsou skutečnou pochoutkou a také velmi zajímavým gastronomickým překvapením. Aby se vše povedlo tak, jak ser povést má, je logicky nutné mít k dispozici všechny potřebné ingredience. Jaké to jsou? Toto je jejich výčet.

Čtěte také: Recept na tuhle tvarohovou bábovku strčí do kapsy všechny klasické. KROK za KROKEM jak na to!

Pokračování článku na další stránce