Co uvařit z kuřecího srdce? Stojí pár korun a připravíte ho hned, ale celá rodina si pošmákne. Nebudete věřit jak moc dobré je!

  • 700 gramů kuřecích srdcí
  • 450 gramů žampionů
  • 100 gramů tvrdého sýra
  • 1 cibule
  • 1 mrkev
  • 3 brambory
  • 1 lžíce bramborového škrobu
  • 3 lžíce oleje
  • Sůl a pepř

Nachystejte si maso

I když se jedná o kuřecí srdce pečené v troubě, je třeba říci, že začátek přípravy bude spojený s jiným technologickým postupem. Konkrétně potom takovým, že bude třeba maso nejprve důkladně omýt vodou. Následně si na pánvi rozehřejte olej a na něho srdce vložte. Důležité je restovat do doby, dokud nebudou dokonale hotová a propečená. Tedy do doby, kdy zmizí jejich typická červená barva a dokonale zhnědnou. Následně je společně s výpekem přesuňte do mísy.

Přidejte zeleninu

Nyní je na místě přidat vše ostatní. Tedy onu zeleninu v podobě mrkve a také v podobě žampionů a cibule. Vše je vhodné pokrájet na menší kousky a jednoduše nasypat na samotné hotové kuřecí srdce. Dále přidejte také brambory. Ty se nevaří. Jenom je stačí oloupat a následně je také vložte do dané mísy k ostatním surovinám, které jsou základem tohoto zajímavého receptu, který vás svou chutí jistě ohromí.

Čtěte také: Máte rádi Jamieho Olivera? Vyzkoušejte, jak chutná červená řepa pečená s česnekem podle jeho receptu!

Pokračování článku na další stránce