- 700 gramů kuřecích srdcí
- 450 gramů žampionů
- 100 gramů tvrdého sýra
- 1 cibule
- 1 mrkev
- 3 brambory
- 1 lžíce bramborového škrobu
- 3 lžíce oleje
- Sůl a pepř
Nachystejte si maso
I když se jedná o kuřecí srdce pečené v troubě, je třeba říci, že začátek přípravy bude spojený s jiným technologickým postupem. Konkrétně potom takovým, že bude třeba maso nejprve důkladně omýt vodou. Následně si na pánvi rozehřejte olej a na něho srdce vložte. Důležité je restovat do doby, dokud nebudou dokonale hotová a propečená. Tedy do doby, kdy zmizí jejich typická červená barva a dokonale zhnědnou. Následně je společně s výpekem přesuňte do mísy.
Přidejte zeleninu
Nyní je na místě přidat vše ostatní. Tedy onu zeleninu v podobě mrkve a také v podobě žampionů a cibule. Vše je vhodné pokrájet na menší kousky a jednoduše nasypat na samotné hotové kuřecí srdce. Dále přidejte také brambory. Ty se nevaří. Jenom je stačí oloupat a následně je také vložte do dané mísy k ostatním surovinám, které jsou základem tohoto zajímavého receptu, který vás svou chutí jistě ohromí.
Čtěte také: Máte rádi Jamieho Olivera? Vyzkoušejte, jak chutná červená řepa pečená s česnekem podle jeho receptu!