Dietní fitness tip, který uspokojí i ty nejmlsnější jazýčky. Vyzkoušejte si připravit lososa tímto způsobem a nebudete litovat!

Často nemáme čas vařit sofistikované pokrmy, nebo jsme po práci příliš unavení. I přesto by však bylo skvělé mít na večeři něco lehkého a chutného, že? Proto Vám přinášíme tento úžasný fitness tip, který je nejen chuťově dokonalý a tělu prospěšný, ale také velmi rychlý. Vše, co budete potřebovat je 20 minut Vašeho času!

Reklama

Losos s jemně ochucenou omáčkou

Co budete potřebovat?

  • 2 filé z lososa
  • 1 PL krémžské hořčice
  • 1 PL dijonské hořčice
  • 1 ČL javorového sirupu
  • 1 ČL olivového oleje
  • sůl a pepř dle chuti

[hana-code-insert name=’google‘ /]Jak na to?

  1. Nejprve si nechte lososa odložit na pokojovou teplotu.
  2. Poté si předehřejte troubu na 200°С.
  3. Pánev si vystelte pečícím papírem a vymažte olejem.
  4. Následně usušte lososa na papírových utěrkách, osolte a opepřete. Poté ho položte kůží dolů.
  5. V misce si smíchejte hořčice, olivový olej a sirup.
  6. Každý plátek lososa důkladně obalte v omáčce a pečte v troubě po dobu 10 minut.

Dobrou chuť přejeme!

Reklama