suroviny
Reklama
200 g čokolády 50%
200 g másla
200 g moučkového cukru
200 g polohrubé mouky
4 lžíce kakaa
4 vejce
1 prášek do pečiva
2 vanilkové cukru
špetka soli
tvarohová vrstva:
400 g tvarohu
4 lžíce cukru
2 vejce
2 vanilkové cukru
200 g másla
200 g moučkového cukru
200 g polohrubé mouky
4 lžíce kakaa
4 vejce
1 prášek do pečiva
2 vanilkové cukru
špetka soli
tvarohová vrstva:
400 g tvarohu
4 lžíce cukru
2 vejce
2 vanilkové cukru
postup přípravy
1. Krok
Čokoládu si nalámeme na kousky a rozpustíme ji s máslem..V misce si vyšleháme vejce s cukrem, vanilkovým cukrem a se špetkou soli.Propojíme s čokoládovou směsí, a přimícháme i ze směsí mouky, prášku do pečiva a kakaa ..
Čokoládu si nalámeme na kousky a rozpustíme ji s máslem..V misce si vyšleháme vejce s cukrem, vanilkovým cukrem a se špetkou soli.Propojíme s čokoládovou směsí, a přimícháme i ze směsí mouky, prášku do pečiva a kakaa ..
2. Krok
Vše spolu promícháme, a pak si připravíme tvarohovou vrstvu.
3. Krok
Smícháme tvaroh, vejce a cukru dohromady.
Reklama
4. Krok
Na plech který si vymastíme a vysypeme moukou dáme nejdříve trochu čokoládového cesta..Potom s lžičkou naházíme tvarohovou nádivku cca 1/2 a zalijeme čokoládovým těstem..Teraz dáme zbytek tvarohu a zalijeme zbytkem čokoládového cesta..Všechno zmramorujeme špejlí a dáme péct do vyhřáté trouby na 180 ° C ..
5. Krok
pečeme 30 – 40 minút.Po upečení vyjmeme na mřížku a necháme vychladnout ..
OBRÁZKOVÝ POSTUP ➔
Reklama