Lahodný letní dezert ala Piňa Colada, který se výborně hodí na jakoukoliv letní oslavu, či grilovačku!

Podívejte se na skok do tropů! Je to drahé? My Vám dnes tuto návštěvu umožníme! Přinášíme Vám recept na famózní dezert ala Piňa Colada! Co více, budeme ho servírovat v nádherných dózičkách, díky čemuž nepůjde jen o chutný dezert, ale také o designový prvek, který zaujme již na první pohled!

Chystáte-li na jaře a v létě nějaké ty grilovací party, pak Vám doporučujeme připravit i tuto pochutinu, která zaujme každého!

Co budete potřebovat?

  • 3 šálky jemně rozdrcených grahamových krekrů
  • 12 PL másla, rozpuštěného
  • 2 plechovky ananasu, najemno nasekaného
  • 2 šálky smetany
  • 230 g smetanového sýra
  • 1 PL cukru
  • 1/2 šálku neslazeného strouhaného kokosu, opečeného

[hana-code-insert name=’google‘ /]Jak na to?

  1. Ve velké misce si nejprve smíchejte rozmačkané grahamové krekry s máslem a důkladně promíchejte. Tato směs bude tvořit první vrstvu!
  2. V pánvi si při střední teplotě zahřejte najemno nasekaný ananas, cca 15 minut. Měla by Vám vzniknout chutná anasová směs, která bude tvořit druhou vrstvu.
  3. Poslední třetí vrstvu bude tvořit krém. Nejprve si vyšlehejte smetanu ke šlehání, kterou poté opatrně smíchejte s krémovým sýrem a cukrem.
  4. Připravte si 4 dózičky a ty začněte pomalu plnit. Začněte grahamovou vrstvou, poté pokračujte anasem a poslední vrstvu by měl tvořit krém.
  5. Vrstvěte, dokud nebudou dózičky plné.
  6. Na závěr už jen ozdobte opečeným kokosem a podávejte.

Čtěte také: Každá žena by měla toto vědět! Vaše kabelky jsou totiž rájem pro mnohé bakterie!

Dobrou chuť přejeme!