Recepty z mletého masa jsou vždy vítané do domácí kuchařky. Jde o skvělý druh masa, který můžete připravit mnoha způsoby. Dnes vám přinášíme netradiční recept, který prakticky nikdo nezná. Jde ovšem o vynikající jídlo, které si snadno a rychle připravíte k večeři. Jako přílohu k tomu můžete přidat míchaný salát z čerstvé zeleniny, abyste si vychutnali také trochu vitamínů. Poradíme vám, jak připravit sendviče s mletým masem. A uvidíte, že na tom není nic těžkého!
Co budete potřebovat?
Na výrobu těchto sendvičů potřebujete: 300 gramů mletého masa (podle svého výběru), 1 cibuli, 50 ml perlivé vody, 1 lžičku soli, ½ lžičky černého pepře, ½ lžičky italských bylinek, ¼ lžičky česnekového prášku, ¼ lžičky mleté sladké papriky, 4 plátky toastového chleba (může být světlý i tmavý) a 180 gramů sýra. Jakmile budete mít všechny suroviny hotové, samotná příprava pokrmu vám zabere jen chvilku. To se hodí hlavně v případě, kdy potřebujete rychlou večeři.
Způsob přípravy
Chleba položte na plech vyložený pečicím papírem. Mleté maso vložte do vhodně velké mísy a přidejte nadrobno nakrájenou cibuli. Dochuťte maso solí, pepřem, směsí italských bylin, česnekovým práškem a sladkou paprikou. Potom všechno zalijte perlivou vodou a důkladně promíchejte. Maso se musí dokonale ochutit, takže si klidně dejte na čas. Nemusíte pospíchat, protože v tuto chvíli jste již s přípravou večeře prakticky hotoví.
Vezměte plátky chleba a potřete je masem. Nakonec všechny zasypte strouhaným sýrem. Plech s jídlem vložte do trouby předehřáté na 180 stupňů a pečte po dobu 25 minut. Potom budete mít hotovo. Při podávání nezapomeňte na kečup nebo jinou omáčku. Nezapomeňte si také připravit vynikající salát z čerstvé zeleniny. Omáčku můžete přidat podle své chuti. Nemusíte se jednat pouze o kečup. Naservírujte plátky chleba své rodině a pochutnejte si na netradiční a velmi snadné večeři.
Zdroj: shareinfo.pl