Když jsem vyzkoušela tento skvělý recept na klasické polské krovky, rozhodla jsem se, že si už v obchodě žádné nekoupím Hana Burkhardova18. 11. 201622. 7. 2022 Hmotu nechte ztvrdnout. Krovky nakrájejte na požadované kousky. Tyto krovky jsou jemné, krémové, mají příjemnou sladkou chuť, a co je nejdůležitější, nenacházejí se v nich žádné éčka a ani jiné škodlivé přísady. Dobrou chuť. Pokračování článku na předchozí stránce 1 2 < Sdílejte tento článek svým přátelům. Sdílet ZE ŽIVOTA Jaroslava Obermaierová (78) se musí starat o svého syna Jarouška (44). Prodělal těžký úraz. ZE ŽIVOTA Tomáš Gottlieb se rozpovídal o vztahu s Bartošovou a Sepéši. Problémy s Ivetou už od samého začátku a alkohol? ZE ŽIVOTA Jakub Smolík má strach o svého syna, který se věnuje extremnímu sportu. RECEPTY Nejlepší marináda na kuřecí stehna, která překvapí svou chutí ZE ŽIVOTA Přání Veroniky Žílkové k Agátiným (39) narozeninám. Jaké je být matkou Hanychové? ZE ŽIVOTA Pavol Habera ukázal jak vypadá ve svém legendárním outfitu po 32 letech. DŮM A ZAHRADA Jak vyřešit pěstování na malé zahradě nebo dvorku? ZE ŽIVOTA Malá žirafa dostala šanci na život se speciálními ortézami DŮM A ZAHRADA Jak rychle vyčistit odpady pomocí dvou pilulek? ZE ŽIVOTA Náhlé úmrtí otce nemocného Davídka(5). Podporuje je i bývalá modelka Diana Kobzanová.