Jedná se o nenáročný a velmi lahodný dezert. Tuto bábovku nemůžete připravit bez pudinku, ale pouze s pudinkem. Bábovka je velmi měkký a šťavnatý. Po upečení vůbec nepraská.
Reklama
Potřebujeme:
- 5 vajec
- 1,5 dcl oleje
- 2 cukrovinky DCL
- 1/2 prášku do pečiva
- 3 druhy vanilkového pudingu (můžete také použít 3 různé druhy pudinku – malinový, banánový a čokoládový)
Poznámka: Používáme nevařený pudink místo mouky.
Postup:
Vejce rozdělte na bílý žloutek a vaječný žloutek. Na sněhu jsme šlehali bílkoviny. Vaječné žloutky důkladně rozšleháme s cukrem, přidáme olej a prášek do pečiva a poté postupně (již rukama) očistíme bílý sníh.
Reklama
Pokud použijeme jakýsi pudink, stačí do těsta zamíchat pouze prášek. Rozdělte směs do tří misek a do každé misky přidejte jiný pudingový prášek. Poté je po jednom nalijte do forem a pečte.
Přeji příjemnou chuť!
Reklama