Domácí šunková pomazánka potěší všechny hosty na večírku

Domácí pomazánky vždy chutnají skvěle a můžete je využít na snídaně, svačinky i občerstvení na večírcích. A jestli hledáte ideální pomazánku na Velikonoce, tento šunkový krém byste měli rozhodně vyzkoušet. Pohostíte s ním rodinu i přátele a zároveň efektivně spotřebujete šunku, která vám zůstala v lednici. Podívejte se, jak na to.

Co budete potřebovat?

Na výrobu samozřejmě nepotřebujete příliš mnoho ingrediencí, protože se jedná o jednoduchou domácí pomazánku. Připravte si 30 dkg nadrobno nakrájené uzené šunky, 4 nakrájená vařená vejce, 2 polévkové lžíce zakysané smetany, 2 polévkové lžíce křenu, 1 polévkovou lžíci margarínu, 1 lžičku hořčice a 1 nadrobno nakrájenou červenou cibuli menší velikosti.

https://unsplash.com/

Pracovní postup

Stejně jako samotné ingredience, také výroba této pomazánky je neuvěřitelně jednoduchá. Všechny ingredience smíchejte, vložte na 2 hodiny do lednice a potom ho můžete rozetřít na pečivo. Jestli chcete, můžete šunku rozmačkat se strouhankou. Díky tomu budete moci pomazánku mnohem lépe roztírat na pečivo.

Čtěte také: Úžasné vánoční perníčky, které zůstanou měkké po mnoho dnů

Pomazánku můžete také okořenit podle svých preferencí. To zajistí, že se s tímto receptem nebudete nikdy nudit. Můžete ji vždy ochutit jiným kořením a vždy si užít trochu jinou chuť. Tato pomazánka je ideální na chlebíčky na oslavy nebo slavnostní události. Připravíte ji rychle, jednoduše a bude chutnat prakticky každému, kdo ji ochutná. Přejeme dobrou chuť!

https://unsplash.com/

Pokrmy, které budou skvělé na večírek

Pomazánky jsou vždy skvělou možností na každou oslavu. Oblíbené je guacamole, ale milovníky exotických chutí můžete mile překvapit pomazánkou z čočky a mrkve. Skvělou možností jsou také batátové hranolky s variancí dipů nebo rolády na všechny způsoby. Jestli chcete své hosty potěšit něčím náročnějším, připravte jim také svůj oblíbený domácí burger. Anebo naopak udělejte klasické jednohubky, které miluje na oslavách a večírcích každý.

Zdroj: ketkes.com