Pakliže si přejete do svých ratolestí dostat pár vitamínů a růžičková kapusta jim nechutná, pak ji zkuste připravit dle tohoto receptu. Jde o zvláštní kombinaci, ale garantujeme Vám, že med Vaše děti jisto jistě přesvědčí!

Často nemáme čas vařit sofistikované pokrmy, nebo jsme po práci příliš unavení. I přesto by však bylo skvělé mít na večeři něco lehkého a chutného, že? Proto Vám přinášíme tento úžasný fitness tip, který je nejen chuťově dokonalý a tělu prospěšný, ale také velmi rychlý. Vše, co budete potřebovat je 20 minut Vašeho času!

Růžičková kapusta s medem

Co budete potřebovat?

  • 10 růžiček kapusty
  • 1 a 1/2 ČL másla
  • 1 a 1/2 ČL medu
  • 1/2 ČL hořčice
  • sůl a pepř dle chuti
  • špetku sušeného kopru

[hana-code-insert name=’google‘ /]Jak na to?

Čtěte také: Nezapomenutelný recept na babiččin švestkový koláč! Doporučujeme vyzkoušet! Díky jedné kouzelné ingredienci je těsto dokonale vláčné a nadýcháné!

  1. Nejprve umístěte růžičkovou kapustu do hrnce s mírně slanou vodou.
  2. Kapustu vařte na středním ohni po dobu 8 až 10 minut, dokud nezměkne.
  3. V misce si smíchejte máslo, med, hořčici, sůl, pepř a kopr.
  4. Před podáváním kapusty přidejte omáčku.

Dobrou chuť přejeme!