Příprava typického maďarského guláše -
Menu

Příprava typického maďarského guláše

Maďarský guláš je tradičním jídlem, které si našlo svou pozici také v běžné české kuchyni. Příprava maďarského guláše není příliš složitá, je však potřeba dodržovat specifický postup, aby jeho chuť a konzistence odpovídaly klasické receptuře. Dosáhnout správného vyvážení jednotlivých aspektů pokrmu můžete prostřednictvím dodržení následujících tipů, jež vychází z originální receptury, jež se po staletí traduje v maďarských zemích.

Důležitost ingrediencí maďarského guláše

Při přípravě maďarského guláše podle tradiční receptury je nutné využívat kvalitních surovin, které zahrnují především:

– hovězí maso

– brambory

– cibuli

– česnek

– máslo

– oloupaná rajčata

Pokračujte ve čtení článku na další stránce

1
2
RECEPTY

Recept na sýrové tyčinky, které si vaše rodina zamiluje

Také vy a vaše rodina ráda něco přikusuje? Ať už se díváte na televizi nebo jste si pozvali domů vaše…
RECEPTY

Jak na arašídový dort? Vyzkoušejte některý z těchto 4 receptů

Ačkoliv jsou arašídy považovány za ořechy, není tomu tak. Podzemnice olejná, rostlina, na níž rostou, se řadí do čeledi bobovitých.…
RECEPTY

Lahodný dezert, který jednoduše připravíte z korpusu a polevy. Potěší…

Jste-li milovníky dezertů a kávy, následující recept je přesně pro vás. Proč? Jedná se o spojení dortu s kávovým aroma.…
RECEPTY

Palačinky, skrze něž neproteče žádná náplň. Trik spočívá ve správných…

Každá palačinka je svým způsobem umělecké dílo a snad neexistuje nikdo, kdo by je nemiloval. A když ještě přidáte med…
RECEPTY

Německý národní klenot, který naleznete na každé oslavě. Pro milovníky…

Jste-li milovníky máku a tvarohu, pak je tento dezert přesně pro vás. Jedná se o makový zákusek, který je již…
RECEPTY

Vytvořte si zásoby dýně na zimu. Tento jednoduchý způsob konzervace…

Vaření a pečení ze sezónních potravin je velice populární a k podzimnímu období neodmyslitelně patří dýně. Můžete z ní připravit…