Pro přípravu nejjemnějšího koláči budete potřebovat tvaroh a 4 vajíčka. Jednoduchý a lahodný dezert můžete mít na stole už za pár minut

Pokud hledáte koláč, který bude jednoduchý na přípravu a přitom bude chutnat úžasně, vyzkoušejte toto tvarohové pokušení. Koláč s názvem Pars v lotyštině znamená „vločka“ a tento název je zcela oprávněný. Každý kousek tohoto koláči se ve vašich ústech roztaje jako sněhová vločka na dlani.

Těsto:
120 gramů mouky
4 vajíčka
120 gramů cukru
1 vanilkový cukr
1 prášek do pečiva
špetka soli
kakaový prášek (na posypání)

Krém:
200 gramů jemného tvarohu
100 gramů cukru
250 ml smetany
1 vanilkový cukr

Čtěte také: 6 receptů na tradiční, babiččinu i rychlou vánočku

POSTUP NA DRUHÉ STRANĚ ➔

[hana-code-insert name=’Dole‘ /]

Pokračování článku na další stránce