Tak takhle šťavnatý dort jste ještě nejedli! To doslova!

Dnes pro Vás máme zcela unikátní recept na nepečený koláč! Co o něm můžeme říci? Tento dort šťavnatostí přímo přetéká.

Pokud pečení nepatří mezi Vaše vášně, tak je tento recept pro Vás přímo ideální volbou. Možná to ve Vás probudí kreativitu, fantazii a realizaci řady cukrářských nápadů. A víte jaký je skrytý chyták? Že to dort ve skutečnosti ani není! Je to zkrátka jen šťavnatý meloun, který je obalený krémem a mandlemi, ozdobený bobulovým ovocem!

Jeho chuť je zkrátka naprosto lahodná!

Čtěte také: Téměř každý dělá tuhle hanebnou chybu při přípravě okurkového salátu: Jen si pamatujte TENTO trik našich babiček, pokaždé uspějete!

[hana-code-insert name=’Dole‘ /]Co budete potřebovat a jak na to?

  1. Vyberte si velikostně pro Vás ideální meloun.
  2. Odřízněte z melounu kůru.
  3. Jakmile budete mít meloun připravený, obalte ho papírovými utěrkami a přeneste na talíř, neboť ho teď budete chvilku dekorovat.
  4. Celý meloun potřete vanilkovou šlehačkou.
  5. Pomocí šikovných rukou a kuchyňské špachtle pracujte se šlehačkou opatrně.
  6. Nezapomeňte dort dokonale vyhladit.
  7. Teď přichází řada na pražené mandle. Ochranný plášť z pražených mandlí Vám perfektně pokryje vrstvu šlehačky po stranách dortu.
  8. Vrch pak ozdobte bobulovým ovocem dle Vaší chuti.
  9. Na závěr dort umístěte na pár hodin, ideálně přes noc, do lednice, ať může šlehačka pořádně ztuhnout.
  10. Poté můžete podávat! Připravte se na překvapení a lahodnou chuť!

Dobrou chuť přejeme!