Blíží se víkend, a to pro mnohé hospodyňky znamená, že je čas upéct další skvělý koláč. Ještě sice není sezóna jablek, ale to vůbec nevadí. Tento skvělý jablečný koláč si totiž můžete upéct kdykoliv. Ať už to bude tento víkend, nebo později na podzim, určitě si na něm pochutnáte!
[hana-code-insert name=’google‘ /]Co budete potřebovat?
- 1 lžíci krupice
- 1 lžíci mouky
- 1 lžíci cukru
- prášek do pečiva
- 1 až 1,5 kilogramů jablek
- 1 lžičku skořice
- trochu škrobu
- máslo na vymazání plechu
Jak na to?
Jablka omyjte a odstraňte jádro. Pokud nemáte rádi slupku, tak ji můžete také oloupat. Následně jablka nastrouhejte nahrubo.

- krupici
- mouku
- cukr
- prášek do pečiva
- škrob
- skořici
Pokud máte rádi vlašské ořechy či rozinky, můžete je přidat také.


Koláč poté nechte vychladnout a pak ho klidně můžete posypat práškovým cukrem.
Dobrou chuť!