Úžasný recept na velmi jednoduchou večeři, kterou si zamilujete

Večeře je velmi důležitá pro správné fungování těla. Jakmile tento pokrm zanedbáte, můžete mít hlad pozdě večer, což nebude pro váš metabolismus nic dobrého. Vymýšlet neustále nové večeře, je neuvěřitelně otravné. Proto vám přinášíme skvělý recept na velmi rychlou a vydatnou večeři, který jednoduše musíte vyzkoušet. A pochutná si na něm každý.

https://souspark.ru/

Co budete potřebovat?

Na přípravu tohoto pokrmu potřebujete poměrně hodně surovin, ale všechny jsou velmi běžné. Připravte si 400 gramů masa dle svého výběru, 3 stroužky česneku, 4 brambory, 1 lžička mletého černého pepře, 1 cibule, 6 lžic majonézy, 1 mrkev, 10 gramů kopru, 1 rajče a 100 gramů sýra dle svého výběru. A nezapomeňte si připravit také pečicí papír a alobal.

Pracovní postup

Maso musíte předem zpracovat. Nakrájejte ho na kostičky. Vložte do mísy majonézu (4 lžíce), pepř a prolisované stroužky česneku. Vše smíchejte a nalijte na kostky masa. Maso nechte chvíli marinovat. Mezitím oškrábejte a nakrájejte brambory. Cibuli nakrájejte na půlkolečka, mrkev a rajčata a na kolečka. Tyto suroviny vystačí na čtyři porce.

Čtěte také: Kupte 1 kg nových brambor a získáte vynikající přílohu!

Připravte si 4 listy pečicího papíru a 4 kusy alobalu (30×30 cm). Papír vložte do alobalu a doprostřed položte brambory. Potom položte cibuli, mrkev a marinované maso. Nezapomeňte hromádku vždy vyrovnat do vzniklého sáčku z alobalu a pečicího papíru. Navrch položte kolečka rajčat. Až budete mít vrstvy hotové, máte téměř hotovo.

https://souspark.ru/

Vše zabalte do alobalu a upečte

Takto připravenou směs vložte do trouby předehřáté na 200 stupňů a pečte po dobu 40 minut.

https://souspark.ru/

Mezitím si připravte poslední vrstvu. Nastrouhejte sýr, nasekejte kopr a smíchejte tyto suroviny s majonézou. Z této směsi udělejte poslední vrstvu, která vše uzavře.

https://souspark.ru/

Naneste ji na rajčata a vložte zpět do trouby na dalších 5 minut, aby se sýr nádherně rozpustil.

https://souspark.ru/

Přejeme dobrou chuť!

Zdroj: souspark.ru