Největší balon na českém nebi slibuje dobrodružství a romantiku 2v1

Výlet balonem je nejoblíbenější zážitek v našich luzích a hájích. A když doplníme, že jde o vyhlídkový let největším balonem v Česku i střední Evropě, dostanete něco nezapomenutelného.

Spatřit svět z ptačí perspektivy by chtěl každý

Vystoupat do výšky a jen tak si užívat krajinu pod sebou. To je pro Čechy a Češky zážitek číslo 1. Větší než pilotování letadla, skok padákem nebo nevšední degustace. Ač to vypadá neuvěřitelně, na výlet balónem čekají zájemci týdny. A to je hlavní důvod, proč se to zážitkové firmě Zážitky.cz rozhodli vyřešit po svém. 

Balonáři z firmy Kubíček jim šijou největší balon v ČR. Nebeský gigant se svou výškou 37 metrů a šířkou 30 metrů bude patřit k největším objektům, které jste na naší obloze, kdy viděli. Pro srovnání – jeho výška je stejná jako ⅔ Petřínské rozhledny. Proletí se v něm až 24 lidí najednou, tedy 3x více než běžně.

Český rekord má zapsaný balon o výšce 31 metrů. Zážitkový balon ho ale ještě o 6 metrů převýší.

Nejkrásnější místa v největším balonu v srdci Evropy

Z koše létajícího obra si užijete výhledy na nejmalebnější kouty naší vlasti. Jmenujme Konopiště, Karlštejn, Český Krumlov Český ráj.  A malá zajímavost. Privátní let největším balónemnabídne odletových míst ještě více. Mimochodem, skvělý tip na firemní teambuilding nebo rodinnou akci.

Balonový let nad nejkrásnějšími místy časem doplní i putovní cesta po Česku.

Darujte nezapomenutelnou zkušenost a památku navrch

Na vzduchoplavce čeká romantika říznutá dobrodružstvím. Po přistání na louce na ně čeká křest prvoletců. Zároveň se něco málo dozví o historii balonového létání. To vše s kapce sektu v ruce. Krásný dárek pro každého. I bezpečný. Balony podléhají revizím. Jsou zapsané v leteckém rejstříku a platí pro ně přísné podmínky. 

Let největším balonem v ČR objevíte na Zážitky.cz. Po zakoupení máte na výlet čas 24 měsíců. Termín i místo odletu se dá navíc kdykoliv přerezervovat.