Které shopper bagy budou hitem letošní sezóny?

K vytvoření módního outfitu potřebujeme nejen jedinečné oblečení. Důležité jsou také doplňky, které jej doplní. Bez vhodné obuvi nebo kabelky nejste schopni zaujmout svým stylingem. Vyplatí se proto investovat do doplňků, které budou v roce 2022 hitem. Jedním z nich je bezesporu prošívaná shopper bag taška.

Trendy 2022: hitem je prošívaná shopper bag

Prošívané kabelky jsou v módě už léta. Zatím jsou ale hitem kabelky na řetízek, které propaguje například módní dům Chanel. Nyní je čas na velikost XXL. Prošívané nákupní tašky jsou skutečným hitem roku 2022. Černá prošívaná taška přes rameno vyrobená z imitace kůže bude skvělou volbou. Sáhněte po takové, která má připevněný nastavitelný popruh a zapínání na zip. Tento typ shopper můžete nosit k módním botám na vysoké platformě. Skvěle se bude hodit i k dlouhému, prošívanému kabátu. I na jaře s ním však dotvoříte svou stylizaci. Shopper bag bude vypadat dobře v kombinaci s trapery a motorkářskou bundou. Pořídit si k ní můžete také dámské body na answear.cz, které se hodí k sukni i ke kalhotám. Nakupujte body na answear.cz. Získáte tak kvalitní a velmi spolehlivý outfit pro každou příležitost.

Jaké další kabelky budou trendy?

Jaké kabelky se vyplatí pořídit na jaře a v létě 2022? Špičkoví návrháři na svých přehlídkách předváděli doplňky, které potěšily poutavým zdobením nebo známými a oblíbenými třásněmi. Stejně módní budou modely typu bucket, ultravelké nakupující a shopper bagy z měkkých materiálů. Sezóna 2022 bude také patřit trendu, který aktuálně vládne světu dámské módy – světlé, béžové a pískové barvy, které jsou dostatečně univerzální, aby ladily prakticky se vším. Kabelky v takových odstínech jistě zaujmou minimalisty a příznivce klasiky. Žádná módní sezóna se neobejde bez shopperů, které jsou jedním z oblíbených stylů žen po celém světě. Oversize, klasické, elegantní, praktické i mimosezónní – to jsou jen některé z jejich předností, které oceňují i ​​módní návrháři. Módní jsou ty extrémně minimalistické modely, které se vyznačují jednoduchým střihem a hladkou texturou kůže. Mezi barvami vládne béžová, hnědá a černá, a pokud máte rádi výrazné barvy, zvolte shopper v pastelových odstínech lila, modré nebo mint.

Nařasená kabelka z měkkého materiálu

Jedním z modelů pro rychle se blížící sezónu jaro-léto 2022 je řasená kabelka z měkkého materiálu. Můžete si vybrat model bagetové tašky nebo shopper bagy s atraktivním uchem. Stejně fantastickým nápadem je malá kabelka připomínající kabelku vaší babičky. Pokud chcete mít spoustu věcí po ruce, ve vaší sbírce nesmí shopperka rozhodně chybět. Zvolte takovou, která je ultrakompaktní model do nějž se vejde telefon, notebook, oblíbená

kniha, ale i podložka na jógu. Na jaře a v létě 2022 budeme velké tašky nosit nejen denně, ale i během prázdninových výletů na pláž. Můžete si rovněž vybrat mezi háčkovanými, pletenými nebo proutěnými modely. Shopper bagy jsou velmi žádané modely tašek, které se rozhodně vyplatí pořídit v mnoha variantách.