Sháníte perfektní letní boty, které vám prodlouží nohy? Máme pro vás několik tipů

Dlouhé nohy nemusí být jen nesplněným snem. Existují totiž způsoby, jak nohy opticky prodloužit. Kromě správně zvoleného střihu kalhot jsou to třeba i právě letní boty, se kterými se dají vykouzlit centimetry navíc. Přečtěte si, jaké vybrat, jestliže potřebujete nohy opticky protáhnout.

Pokud se umíme správně obléct, jsme schopni vyzdvihnout naše přednosti, ale zároveň schovat nedostatky. Zatímco trend volných mikin oceníme nejen po velikonočním nebo vánočním vysedáváním nad cukrovím a vertikálními proužky můžeme prospět celé figuře, tričko zastrčené volně do kalhot zase prodlouží nohy. Podobně jako správně zvolená obuv. Víte, jaké dámské botky obout, abychom za okamžik vyrostly o pár čísel?

Sandály na klínku aneb Trendy se vracejí!

Dámské sandály na klínku – hit dob dávno minulých i aktuální trend. I tentokrát se módní kousky vrací jako boomerang. Kdo z vás si tak oblíbil tuto módu pohodlných, přesto ale elegantních a stylových bot, může jásat. Kromě klasických gumových podrážek můžete obout i ty se slaměnými nebo korkovými prvky. Dámské sandály na klínu často zdobí mohutné přezky či jiné výrazné aplikace, punc elegance ale neztrácí ani v doprovodu slabých pásků, obvykle ve dvou řadách. Právě boty na klínku jsou zkrátka trefa do černého! Kromě pohodlí a stylu vám totiž mohou nabídnout i nohy až do nebe. Tvar bot i komfortně vystavený podpatek zaručuje, že tato bota zkrátka padne všem. Nemusíte se ale bát, že neseženete ty své, pokud je váš šatník spíše sportovní. I sandály na klínku se totiž mohou nést ve sportovně elegantním stylu. Takové bývají spíše pogumované nebo textilní a nehýří vzory ani pastelovými barvami. 

Staré dobré lodičky

Zatímco sandálky na klínu jsou zpět na vrcholu, klasické lodičky z prvních příček nikdy nespadly. Jsou totiž všestrannými společníky – obujete je do práce, na ples i na slavnostní večeři, přičemž není možní je snad špatně zkombinovat se zbývajícími kousky, jež tvoří váš outfit. Lodičky jsou pro svůj generacemi prověřený tvar oblíbenou obuví nejen pro ty, jež svůj pracovní den tráví v kostýmu. I když existuje mnoho druhů i značek právě lodiček, v zásadě se odlišují zejména šířkou podpatku, tvarem špičky a v neposlední řadě i barvou. Pokud si je jednou zamilujete, dost pravděpodobně jich brzy ve vašem botníku bude hned několik. Při vhodně volné výšce podpatku dokáží být dostatečně komfortní, vždy jsou ale stylové a outfitu dodají tolik potřebnou eleganci. I lodičky navíc opticky prodlouží nohy, a dost možná i proto se těší právě takové oblibě. A to nejen u nás, ale i ve světě. 

Pohodlí v první řadě?

I když je pohled na nohy na vysokých podpatcích příjemný, jejich nošení na denní bázi už pro mnoho žen tolik komfortní není. Pokud patříte mezi ně, nezoufejte! I tenisky dokáží nohy opticky prodloužit. Nevěříte? Sáhněte po těch s platformou. Často je právě platforma na teniskách téměř neviditelná, za to její efekt je patrný více, než si možná dokážete představit. Sneakers na platformě jsou tak ideálním způsobem, jak prodloužit nohy i v případě, že se vám do elegantních bot zkrátka nechce. Dnešní módní trendy navíc podporují kombinovaní sportovních bot s elegantními kousky, jakými jsou například sukně. Nemusíte se tak bát, že byste s nulovou zásobou lodiček nemohla obléct kousky, které máte právě s elegantní obuví dost možná spjaty.

Pokud i váš botník zeje prázdnotou, nebo prostě jen nutně potřebujete další pár stylových a pohodlných bot, které využijete na party i do práce, navštivte CCC. Boty i doplňky můžete nakupovat v on-line obchodě i v kamenných prodejnách. Výběr je široký a na své si přijde snad úplně každý!